Over ons

StemRijker is gemaakt door één persoon uit pure verveling door Kyman Cheng. Het hele idee is om iedereen die gaat stemmen in de verkiezingen een beter beeld te geven van wat de eigenlijke impact is van de verschillende partijprogramma's op jouw portemonnee. Ik hoop dat dit je een stap verder brengt met het kiezen van de partij die bij jou past.

Verder nog een aantal belangrijke punten:

  • StemRijker is niet gelieerd of gesponsord door een politieke partij.
  • De gegevens waar ik de informatie uit deze tool op baseer komt vanuit de doorberekeningen (Keuzes in Kaart) van het Centraal Planbureau. De informatie die zij geven zijn schattingen en gemiddelden met een foutmage, daarom zal jouw uiteindelijke situatie waarschijnlijk anders uitkomen dan wat je hier als resultaat gaat krijgen. Dit geeft je alleen een indicatie van hoe een gemiddeld persoon in jouw inkomenssituatie er op voor/achteruit zou gaan als het kabinet de volledige plannen van de geselecteerde partij uitvoeren.
  • Aangezien niemand de site sponsort, betaal ik de volledige rekeningen voor het hosten van de site. Mocht je een bijdrage willen leveren om de site online te houden, of mij gewoon trakteren op een koffietje. Dan kan dat hier:
  • https://tikkie.me/pay/a973ql0hfgp23d0qort3